DR. HOLMS

– DEN HVITE DRONNINGEN PÅ GEILO

Herskapelige Dr. Holms Hotel på Geilo har vært en destinasjon for champagneluft og friluftsliv siden 1909. Det er sagnomsust og vi bare elsker Dr. Holms Hotel. Det et proppfullt med historie, med kunst, med personlighet og med vilje og kraft. Det finnes bare et Dr. Holms!

Dr. Holms er et resort og det rommer så mye mer enn en bare overnatting og frokost. Det har basseng, spa avdeling, vinkjeller, bowling, sportsbar og verdens beste afterski. Vi anbefaler selvsagt at du bor her, sentralt, like ved togstasjonen og tett på sentrum. Skulle du likevel ikke velge dette – besøk hotellet uansett, spis en middag, bowl & dine eller dans inn i de små nattetimer.

Oppdraget vårt

Oppdraget vårt var å lage en ny webside for Dr. Holms Hotel. Vi skulle få frem hotellet sin unikhet, og gjøre det enkelt og oversiktelig for kunde å bestille, samt å finne informasjon. I tett samarbeid med Synlighet søkeoptimaliserte vi websiden slik at Dr. Holms Hotel kom så langt opp og frem i google søk som mulig. Dette er svært viktig å hensynta i en slik prosess.

Teamet vårt besto av Visual Boost, samt fotograf Karine Laachesæter. Karine kan kunsten å fange detaljene og det unike hos sine kunder, og vi er så glade for å kunne ha henne på laget i dette prosjektet.

Vi blir kjent med kunden

Vi dro til Dr. Holms og til Geilo i slutten av august 2022. Sensommeren og høsten er vakker her på Europas største høyfjellpslatå. Den klare fjelluften, de skarpe fargene, vandreturene og de modne multene gjør Geilo attraktiv i denne sesongen.

Vintersesongen på Geilo er nok den største og mest kjente, men sommeren er kommet godt opp i fart også. Vi ble på Geilo i 3 dager.

Arbeid pågår

Oppstartsmøte hadde vi i det ærverdige biblioteket , kalt husets sjel, med mye historie i veggene. Grundig gikk vi gjennom hvem Dr. Holms Hotel er og hvem de ønsker å være. Teamet til Dr. Holms representerte alle avdelingene. Dette bidro til viktig forankring og vi sikret viktig informasjon til vårt videre arbeid. Rådgiver og innholdsansvarlig i dette prosjektet,

Monica Elin Mohr Gjesdahl, og webdesigner, Therese Nesse, dro hjem med mye kunnskap om hotellet som skulle settes i system. Prosjektleder, Heidi Fagerlid, og fotograf ble igjen for å gjennomføre fotoshoot.

Klær til fotoshoot ble lånt fra Bentestova på Geilo. Dette passet som hånd i hanske til både profil og modeller!

Websiden tar form

Websiden til Dr. Holms Hotel skulle inneholde mange undersider og mye informasjon. Jobben vår ble i tillegg til bilder, tekst og design å holde det oversiktelig og intuitivt. Dette håper vi at vi klarte!

Bildene til Karine ble nære og målgruppen til Dr. Holms Hotel ble avbildet med glede og begeistring i uttrykket.
Den røde tråden og sammenheng mellom tekst, bilder og design var en tydelig bestilling fra oppdragsgiver. Vi håper vi klarte å levere på dette!

www.drholms.no

Takk for oppdraget!

Dette oppdraget har vært svært viktig for oss! Vi er ydmyke over å ha blitt valgt som leverandør, og håper vi har innfridd. Dr. Holms Hotel har en sterk merkevare som skal stå støtt i fremtiden med både gammel og ny historie side om side. Tusen takk for at vi fikk være deres samarbeidspartner. For oss er Dr. Holms helt sjef på Geilo.