En overskrift her?

Noe info her?

Ja! Jeg ønsker en prat med Visual Boost

Foretrekker du å snakke med oss?

Monica Elin Gjesdahl
+47 40 00 85 90
post@visualboost.no

Heidi Fagerlid
+47 41 54 88 29
post@visualboost.no

Referanser – dette sier kundene om oss

Positive, hyggelige, dyktige og helproffe alle sammen. Utrolig god kundeservice og oppfølging. Tilbakemeldinger, endringer, innspill ble fulgt opp med en gang. Nettsidene ble helhetlige, delikate og representerer våre medlemmer på en veldig presentable og fin måte. Lekkert design og korte konsise tekster som treffer. Masse flotte tilbakemeldinger fra medlemmer og samarbeidspartnere. Vi kan anbefale Visualboost på det varmeste!

Tok en titt på nettsidene deres – economusee.no. Det er noen av de flotteste og mest proffe jeg har sett noen gang tror jeg. Ekstrem kvalitetsfølelse og lekkert!

Visual Boost står bak den nye heimesida til www.utnehotel.no og me er så fornøgde, både med resultatet og prosessen; damene bak Visual Boost er effektive, positive, kvalitetsbevisste og kunnskapsrike. Me anbefaler på det varmaste!

Bekkjarvik Gjestgiveri valgte Visual Boost som leverandør for ny hjemmeside, og vi er svært godt fornøyd med resultatet! Med en totalpakke på bilde, tekst og digital løsning ble hele prosessen – fra planlegging til sluttresultat – mer tidseffektiv og enkel for oss. Det gir trygghet at de har god kompetanse på alle felt. De er kreative og har sans for kvalitet og detaljer, og greide raskt å fange essensen av hva vi ønsket og har formidlet dette i et særeget og riktig uttrykket.

Vi er blitt fulgt opp godt underveis i prosessen, og evt. endringer og justeringer blir håndtert på en tålmodig og profesjonell måte.

Jeg har brukt litt tid på nettsiden for Utne Hotell, og er full av superlativer: stilrent, selgende, fin kombinasjon bilder og tekst, booking som fungerer og en helhet i språkføring i ypperste klasse.