UTNE HOTEL

Smaken av Hardanger, duggfriske epler og historie

Et museumssmykke av et hotell ventet på oss!

Fergeturen fra Kvandal til Utne ble en opplevelse på en vakker vårdag. Den blågrønne Hardangerfjorden og de snøkledde fjelltoppene gjorde starten på oppdraget vårt helt «stunning». Her skulle vi fange 300 års historie og tradisjon.

Det ble mange WOW´er, snaper og bilder av dette vakre stedet før «mor» Bente vinket oss velkommen inn. Historien om mor Utne må dere lese mer om på den ferdige websiden til hotellet. Den vil vi ikke røpe her!

Se ny mot gammel nettside – Dra i markøren

ANKOMST

Vi var de eneste gjestene på hotellet disse dagene.

Eller ikke helt alene da…..Det sies at mor Utne ikke liker at det bor gjester på det blå rommet før hotellet egentlig skal åpne og det fikk vi merke!

Vi nøt følelsen av å være «hjemme på pikerommet» – stillheten, det vakre. Her var det TID til å kjenne på atmosfæren som ikke er mulig å beskrive med ord.

DAG 1

Vi våknet til en strålende dag!

Fotografen vår, Ida var over seg av begeistring og ville bare ut. Hun ville ikke gå glipp av et eneste minutt med fotografering.

Bente & Kjetil delte Utne Hotel sin historie med oss og vi hentet ut alt vi kunne av informasjon.

DAG 2

Hele neste dag ble satt av til fotografering.

Venner, naboer og kjente ble hentet inn som utmerkede modellgjester og det var GOD STEMNING! Det spesielle uttrykket som vi hadde bestemt oss for, måtte gjenspeiles i bildene.

Krotakaker ble bakt og bilder med kvinner understreket at på Utne Hotel er det kvinner som alltid har regjert.

AVREISE

Her vil man bare ikke reise i fra.

Men vi måtte! Vi måtte hjem og bearbeide både tekster og foto for å kunne levere ferdige nettside innen 8 uker!

Ved å jobbe på denne måten holder man fokus og arbeidsintensitet oppe, som igjen, tror vi, gir et bedre sluttresultat.

Historie og tradisjon omgir Utne Hotel på alle kanter og sitter dypt i veggene.

På Utne Hotel blir man automatisk «relaxed». At man i tillegg alltid får det EKTE SMILET, gjør at man garantert vil lengte tilbake.

Et opphold på Utne Hotel er en kundeopplevelse i seg selv, men å «pakke» den sammen med aktiviteter som finnes like i nærheten, gjør det til en HAPPENING!

Sidersmaking må selvfølgelig ikke glemmes!

Visual Boost står bak den nye heimesida til www.utnehotel.no og me er så fornøgde, både med resultatet og prosessen; damene bak Visual Boost er effektive, positive, kvalitetsbevisste og kunnskapsrike. Me anbefaler på det varmaste!

Bente & Kjetil, Vertskap Utne hotel