ÉCONOMUSÉE

– OPPLEV VAKRE TING BLI SKAPT

ECONOMUSÉE var et helt nytt bekjentskap for oss! Dette kan vi virkelig være stolte av NORGE!

Visual Boost har i denne prosessen vært så heldige å bli kjent med 13 unike og ulike bedrifter som er en del av ECONOMUSÉE familien i Norge.

Her produseres og selges solid håndverk og vakkert design. Menneskene bak produktene inviterer dere «behind the scenes» og alt er lagt til rette for å kjøpe med seg noe fint hjem. Her er det læring, opplevelse og shopping – rene kinderegget!

OPPDRAGET VÅRT

Oppdraget for ECONOMUSÉE var å lage en felles webside/portal for medlemsbedriftene i Norge. Per i dag består den av 13 sjeldne og nytenkende bedrifter, som sammen har en felles profil og et felles samarbeid.

Alle bedriftene er OPPLEVELSESSENTRE som vi gjennom denne websiden ønsker at dere skal bli bedre kjent med.

Her produseres alt fra sider, ost og mel til tønner, garn, glass, sølv, sko og båter.

VI BLIR KJENT MED KUNDEN

Når vi skulle bli kjent med ECONOMUSÉE og medlemmene her dro vi ikke «hjem» til bedriften denne gang. Vi kjørte en effektiv workshop og «bli-kjent-runde» med styringsgruppen som skulle ta de viktige beslutningene.

DETTE FUNGERTE!

Vi fikk kunden «under huden» selv om vi ikke besøkte hvert enkelt sted!

ARBEID PÅGÅR

Vi lyttet til autentiske historier og fikk verdifull informasjon under workshopen. Vi kjente trygghet for at innhold og tekst ble forankret.

Men hvordan skulle vi løse fotograferingen i dette oppdraget? Hvordan skulle vi sikre at vi fikk formidlet historien også ved hjelp av det visuelle? Hva var felles for alle bedriftene og kunne vi løse dette uten å ta bilder hos hver bedrift?

WEBSIDEN TAR FORM

Vi løste det ved å tenke utenfor boksen!

RÅVARER ble en fellesnevner. Vi ønsket å bruke ekte råvarer til å formidle den norske kulturarven i kombinasjon med naturen og menneskene!
Fotografen vår, Ida, gikk på jakt etter sau og ull, redskaper og hender

VOILA – her ser dere resultatet!
https://economusee.no

Alle disse stedene fortjener å skinne!

Alle disse stedene vil garantert berike reisen, oppholdet eller besøket. Når vi åpner opp Norge igjen ønsker vi dere en god opplevelse og reise til et ECONOMUSÉE!