Mens dere venter…

Kle din bedrift i sin fineste drakt!

Vi tror koronasituasjonen som nå pågår, vil føre til en ytterligere digitalisering av norsk reiseliv. I tillegg tror vi at det vil bli en knallhard kamp om gjestene som vil stille krav til produkter, opplevelser og måten de presenteres på.

Gjestene som du tidligere har hatt, er gjerne ikke de gjestene som kommer umiddelbart etter at «krisen» er over.

Er det nærmarkedet og nordmenn du på kort sikt vil snakke til? Hvordan vil du tiltrekke deg utenlandske turister i fremtiden? Ønsker du å synliggjøre flere og bedre opplevelsesbaserte produkter? Du trenger da gjerne å gjøre noen justeringer i forhold til målgrupper, samt sikre at du er på «hugget» i de digitale kanalene.

Konkurransen om å være synlig vil bli knallhard når restriksjonene oppheves.
Hvordan står det til med websiden din? Trenger den å fremstå attraktiv og brukervennlig når gjestene er klare til å trykke på bestillingsknappen igjen?

Kanskje dette er tiden hvor du har anledning til å igangsette et slikt prosjekt?

Vi i Visual Boost ønsker svært gjerne å bidra til at nettopp din bedrift skal ha en webside som skaper reiselyst og bidrar til økt salg og inntjening når Norge «åpner» igjen.

Konkurransen om oppmerksomheten kommer til å være stor etter krisen og din webside er ditt vindu mot verden.

Den må være «kledd» i sin fineste drakt!
Nettsiden må fortelle din historie gjennom riktig kommunikasjon, bilder, tekst og budskap.

Visual Boost er klar til å starte jobben i dag og tilpasser vår arbeidsmåte etter de spesielle forholdene vi er inne i. Vi formidler din historie gjennom riktig innhold, bilder og webdesign. I tillegg har vi reiselivskompetanse med på laget!

#preparenowforguestslater

Vi i Visual Boost ønsker svært gjerne å bidra til at nettopp din bedrift skal ha en webside som skaper reiselyst og bidrar til økt salg og inntjening når Norge «åpner» igjen.

Monica Elin Gjesdahl

Reiselivskompetanse med på laget!

Monica har mer enn 20 års erfaring innenfor ulike stillinger i reiselivsnæringen.

Hun har ledet storbyspesialisten PLUSreiser og vært Produktsjef hos de Historiske Hotel & Spisesteder. For de Historiske Hotel & Spisesteder produserte Monica kortferieprogrammet som er blitt ett kjent signaturprodukt innenfor pakketerte opplevelser i Norge.

Monica er en del av 2469 Reiselivsutvikling som er et av de største og mest spesialiserte rådgivningsmiljøene innen reiselivet i Norge.

Monica har også jobbet med ulike prosjekter for NCE Tourism Fjord Norway, samt forelest i faget Reiseliv for studenter ved Treider Fagskole.

+47 40 00 85 90
post@visualboost.no

Ønsker dere ta en prat?

KONTAKT OSS I DAG