TRAVELDESIGN

– TRIVSEL OG GALSKAP

Traveldesign er en gøyal gjeng med lang fartstid innenfor reiselivsbransjen. Oransje er favorittfargen og det formelig sprudler i denne bedriften.

De er en reisearrangør som skreddersyr gruppereiser for firma både til destinasjoner i utlandet og til perler i Norge.

Traveldesign feiret 20 år i januar 2022 og hva kunne vel passe bedre enn lansering av ny webside sammen med bursdagssang og bløtekake!

Oppdraget vårt

Oppdraget for Traveldesign var å lage en ny webside mot målgruppen; firma, som på en oversiktlig måte fortalte historien om hva Traveldesign er og hva de tilbyr.

Det var viktig å fokusere på NORGE i denne perioden da covid-19 pandemien begrenset all trafikk til utlandet.

 

Vi blir kjent med kunden

Traveldesign holder til i lekre lokaler i Bergen. Herfra produseres firmaturer av høy kvalitet, like gjerne til Dubai som til Lofoten. Eier, Karin Lampe, har et brennende engasjement for både arrangementer og for de ansatte, og dette satt standarden for en god og lærerik workshop.

Vi hadde med oss et fargerikt og godt underlag når vi dro fra reisespesialistene i Kanalveien.

Arbeid pågår

Bilder! I dette oppdraget tok vi ikke bilder med egen fotograf. Vi valgte ut bilder fra bildebanker som passet til designet og teksten.

Monica har tidligere jobbet med faget som er Traveldesign sitt håndverk,  og det var ikke vanskelig å ta på seg «Traveldesign hatten» når tekst og innhold skulle produseres.

Websiden tar form

Struktur og design har hatt et stort fokus i denne prosessen. Traveldesign skulle formidle alle sine leveranser og destinasjoner på en ryddig og innbydende måte mot målgruppen sin; FIRMA.

Blir ditt firma begeistret av den nye websiden?
www.traveldesign.no

For en reise vi har hatt!

Vi har dagdrømt oss bort til både østersplukking i Archachon, vinsmaking på vingårder i Italia og scootersafari på Svalbard. Reisefoten har trippet.

Nå er det deres tur!