JUV

– SJARM OG SJEL

JUV ligger i hjertet av Nordfjord. En liten perle med et fargerikt og varmt vertskap. Rønnaug og Paul leier ut fire historiske feriehus, alle ulike med bøttevis av sjel!

Utsikten er slående vakker og får du se solen speile seg i fjorden – ja, da er du solgt!

Vertskapet!
Rønnaug og Paul bor på Juv i nærheten av sine gjester. De deler gjerne sin historie, sin kunnskap og ikke minst – sine bringebær! Heidi glemmer aldri smaken av JUV bærene.

Oppdraget vårt
Oppdraget for JUV var å lage en attraktiv webside med et visuelt uttrykk som gjenspeilte sakte tid, speilblank fjord, urørt natur og verdens beste BRINGEBÆR!

Rønnaug var inspirert av websiden som vi hadde laget for Flatheim og vi kjørte til Juv en vakker sommerdag. Vi dro ut av trengselen slik som så mange andre reisende ønsker å gjøre. Dette er en trend vi ser i reiselivet og dette har blitt enda tydeligere under pandemien covid-19.

Vi blir kjent
med kunden

På tunet ble vi møtt av et smilende par som representerte akkurat det de ønsker at JUV skal være – et sted for møte mellom mennesker!

Og vi ble godt kjent! Gårdsvandring, «traktorvaffelspising», tur til Juvsstøylen, bading i fjorden, rotur, hyggelige treff og måltider med dyktige statister – bare for å nevne noe!

Vi kunne glatt glidd inn som vertskap etter denne helgen og dro hjemover med fantastiske inntrykk og historier til å jobbe med videre.

Arbeid
pågår

Bestillingen til Rønnaug var klar og fargene likeså!

Fargene grønn, rød, blå og oransje skulle gjenspeile rammene og naturen rundt Juv og websiden skulle representere sakte tid for moderne mennesker. Karine Laachesæter var vår fotograf i dette oppdraget og hang i stroppen fra tidlig morgen til sen kveld. Fjord, lys, interiør og folk skulle foreviges på den vakre scenen.

Gårdbutikken med bringebærprodukter ble også knipset – herfra er det populært å kjøpe med seg er «ferdaminne» med hjem!

Websiden
tar form

Å velge ut bilder var nesten umulig. Det var så mange fine! Litt av utvalget finner dere på websiden – resten er lagret i «safen» til Rønnaug.

Vi vil påstå at både norske og utenlandske gjester vil la seg trollbinde av JUV.

Det ligger i nærheten av kjente opplevelser som Skåla, Loen Skylift, Briksdalsbreen og Rakssetra. Kortferie og sommerferie here we come!

Velkommen til å komme tett på det ekte og ujålete www.juv.no

Vi er dåkke evig takknemlege – de er eit sjeldent team – som kryssa vår veg akkurat der og då – det var lagnaden! Tusen millionar takk for den STORE julegåva,- nettside, dei vakraste formuleringar og alle bildene!

Rønnaug og Paul, Juv