THE FJORDS

– fjordcruise i spektakulær natur

The Fjords er et rederi, mest kjent for sine miljøvennlige katamaraner som seiler på noen av Norges vakreste fjorder.

Båtene er spesialbygd for sightseeing og gir en forsterket naturopplevelse med sine store panorama vinduer. De er også tilrettelagt for alle passasjergrupper med sin universelle utforming.

Til nå er det tre katamaraner i denne familien; Vision of the Fjords, Future of the Fjords og Legacy of the Fjords. Alle er designet og laget i Norge hos Brødrene Aa i Hyen.

Oppdraget vårt

Oppdraget for oss i Visual Boost var å lage en webside for The Fjords med et uttrykk som ga informasjon om båtene samtidig som den skulle friste til reiseopplevelser.
The Fjords var åpen for å skille seg ut og ville bli gjenkjent som mer enn et rederi.

Visual Boost har laget en ny, lekker nettside for The Fjords. En god helhetlig opplevelse fra bilde til tekst og til ferdige sider, solid kreativitet og bra oppfølgning underveis fra et flott team hos Visual Boost. Vi er veldig fornøyde!!

Helle Karine Bakkelan, The Fjords

Vi blir kjent med kunden

Vision of The Fjords lå til kai i Bergen når vi startet vårt arbeid og det kunne ikke ha passet bedre. Ombord fikk vi være «i» selve opplevelsen og et hyggelig og dyktig mannskap gjorde at vi ble «lommekjent» med båten.

Disse katamaranene gir rett og slett en wow følelse i seg selv! Det er lekkert og gjennomtenkt fra A til Å!

Arbeid pågår

Tilbake på land startet vi den kreative prosessen med struktur og design. Tekst og informasjon ble jobbet med parallelt og da gjensto foto shoot ´ ene!

Det ene foto shoot ´et foregikk i Flåm en vakker vinterdag og fotograf i dette oppdraget var Karine Laachesæter. Det andre som skulle gjenspeile kurs og konferanse målgruppene ble tatt i Bergen. Her fikk vi tak i en gjeng med artister som stilte opp på kort varsel. Vi skylder disse en stor takk.

Websiden tar form

I dette prosjektet har innholdet og teksten vært en stor del av prosessen. Vi skulle her formidle at The Fjords er så mye mer enn et rederi, samt friste gjesten til å dra på fjordcruise – hele året.

Vi håper vi lyktes med det.

Hva synes du?
www.thefjords.no

Takk for oppdraget!

Dette er vårt første «rederi» oppdrag og ikke hvilket som helst!

Vi er så glade for at The Fjords valgte oss som samarbeidspartner og vi skal garantert ombord på tokt igjen!